Att vara au pair

Att vara au pair innebär mycket mer än bara ett jobb. Det är en möjlighet att påverka andra, barnens, liv och för dig själv att växa som person.

Via en godkänd organisation kan du nämligen ansöka om ett J-1 visum vilket du måste ha för att kunna vara au pair. Om du är nyfiken på att bo och jobba med barn utomlands minst ett år så kanske Cultural Care Au Pair kan vara valet för dig.

För att kunna delta på programmet så måste du vara mellan 18 och 26 år och ha erfarenhet av att jobba med barn. Du måste ha ett slutbetyg, körkort och ett prickfritt polisregister innan du kan åka. En förutsättning för ett lyckat år som au pair är såklart att du älskar barn. Det kulturella utbytet är själva grundtanken bakom programmet. Genom att bli en del av en amerikansk familj kommer du att dagligen prata engelska. Din familj kommer att förvänta sig kvalitativ barnsomsorg ifrån dig och vid sidan av jobbet är det upp till dig att ta vara på tiden i USA.

Du kommer att möta nya människor, förbättra din engelska och få ovärderlig arbetslivserfarenhet. Förutom detta får du också möjlighet att ta kurser på ett amerikanskt college, växa som människa, resa runt i USA, lära dig mer om amerikansk kultur och göra skillnad i dina värdbarns liv. Medan du får betalt.

Ta en titt på vad våra au pairer har att säga om programmet. Snart kanske du också kan säga att du är en au pair!

Broschyr Anmälan till möte