Researrangemang - visum och flyg

Cultural Care Au Pair är en av de au pair-organisationer som US Department of State (amerikanska myndigheter) utsett och godkänt. Du kan inte åka som au pair till USA utan att gå via en godkänd organisation.  Cultural Care kommer att förse dig med alla de nödvändiga dokument du behöver för att kunna ansöka om ditt visum. Vi hjälper dig även med förberedelserna inför visumintervjun. Du behöver själv arrangera ett besök på amerikanska ambassaden i Helsingfors för din visumintervju.

Cultural Care är "sponsor" för ditt J-1 Exchange Visitor-visum. Ditt visum tillåter dig att jobba som au pair under minst 12 månader, och när du fullföljt programmet så får du stanna 30 extra dagar i landet för att resa.

Vi kommer att boka flyg mellan Helsingfors och New York. De flesta reser tillsammans med andra au pairer som åker från samma stad. En representant från Cultural Care Au Pair kommer att möta er på flygplatsen i New York och köra er till Cultural Care Au Pair Training School där äventyret börjar.

Du kan åka till USA i stort sett varje vecka under hela året. I samband med att du och en värdfamilj tackar ja till varandra så kommer ni överens om ett avresedatum. När detta blivit bestämt så kommer vi att boka flyg. De flesta avresor sker på en måndag.

Efter att du tillbringat dina dagar på au pair-skolan arrangerar Cultural Care även transfer till din värdfamilj, via buss eller flyg.

Ansök nu! Anmälan till möte