Cultural Care Au Pair

Au Pair i USA

För vuxna och studenter i åldrarna 18-26

Au pair – ett stort äventyr!

Lämna vardagen här hemma för ett äventyr i USA – drömmarnas land. Du kommer att tala engelska flytande, växa som människa och få minnen för livet!

Få reda på mer om att åka som au pair

Möjlighet att skapa fantastiska minnen

Att vara au pair gör att du får träffa vänner från hela världen, bli en del av en ny familj och knyta band men vänner som förhoppningsvis räcker hela livet.

Träffa au pairer och värdfamiljer

En au pair organisation att lita på

Cultural Care Au Pair är den största au pair-organsationen i världen. Vi är de enda organisation som har egen personal i alla länderna vi jobbar i. Vi har också det största nätverket av kontaktpersoner i USA till din fördel.

Varför välja Cultural Care?

Mogna som person under ditt år

Att jobba is USA gör att du växer som människa och blir mer självständig. Du kommer att få möjlighet att resa runt och studera på college under tiden i USA, vilket bidrar till att du lär dig ännu mer om USA men även om dig själv.

Resa och studera under din tid

Första steget mot aventyr som au pair

Att söka jobb som au pair är enklare än du tror. Det absolut första steget är att komma på ett gratis informationsmöte hos oss för att höra om au pair passar dig.

Ta första steget

Historier

Ida Löfgren

“Vad jag älskar med au pair-jobbet är att jag daligen får prova på nya saker. För även om det här nu är mitt vardagsliv, så är det alltid något nytt jag lär mig. Genom att hela tiden lära mig nya saker så utvecklas jag också som person. Jag har blivit starkare som person, lärt känna mig själv bättre, och jag kör bil och pratar engelska bättre. Det finns väldigt mycket positivt med att jobba som au pair, och de saker som är något mindre positiva är de saker som får dig att växa mest. ”   Läs mer

Vi vill att du blir Au Pair!

Se mer Au Pair-videon här!

Kom och se själv

Anmäl dig nu

Hitta oss här

Strandvägen 13,
Box 5761
114 87 Stockholm Sweden

+358-9 6869 2315