Varför Cultural Care Au Pair

Med Cultural Care Au Pair reser du med den största au pair-organisationen i världen. Över 85 000 au pairer har sedan starten 1989 rest med oss. Vårt mål är att ge dig bästa tänkbara stöd både innan och under tiden i USA.

Under våra 25 år i branschen så har vi byggt upp den största au pair-rekryteringen i världen och det största supportnätet i USA. Du kan känna dig trygg i att våra över 550 anställda i USA kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig under din tid i USA.

Cultural Care Au Pair är den enda organisation som har egna kontor i de länder där vi rekryterar au pairer och samarbetar inte med andra agenter eller organisationer.

Till skillnad från andra au pair-organisationer så jobbar vi endast med au pair-program. Vi är specialiserade på au pair i USA, och därför kan vi garantera dig högsta tänkbara kvalitet. Reglerna för att kunna åka som au pair i USA är de striktaste i världen. Därför är det viktigt att resa med en organisation som är experter på vilka regler och lagar som gäller. Du kan känna dig trygg med att vi kan svara på alla dina frågor om au pair.

"Jag tycker att betjäningen från Cultural Care var alldeles lysande under hela min ansökningsprocess. De frågade hur jag mår, hur det går med familjerna och riktigt i början förklarade vad och hur jag ska göra allting och hjälpte mig med bland annat min ansökan. CCs anställda var alltid glada och motiverade och hjälpte mig om något var oklart. Det var väldigt enkelt att få tag på dem via både mejl och telefon." - Kaisa, au pair i Colorado

Broschyr Anmälan till möte