Mer om försäkringsskydd

Erika Försäkringar har en basförsäkringsskydd som alltid ingår i programavgiften till au pair-programmet. Dock är sjukvård extremt dyr i USA, så vi rekommenderar att du köper ett tilläggsskydd till basförsäkringensskydd. Vår samarbetspartner, Erika Försäkringar har tagit fram en tilläggsförsäkringsskydd skräddarsydd för våra au pairer.

Erikas tilläggsförsäkringsskydd

Ditt år i USA ska vara det bästa i ditt liv. Oro över höga sjukhusräkningar ska inte behöva förstöra något. Sjukvården i USA är oerhört dyr. Basförsäkringsskyddet som ingår i programmet har ett kostnadstak, medan tilläggsförsäkringsskydd har obegränsad ersättning för skador och olycksfall. Med Erikas tilläggsförsäkringsskydd behöver du inte oroa dig över höga sjukhusräkningar, utan kan känna dig lugn över att de tar hand om dina kostnader.

Här är exempel på vad som ingår i Erikas tilläggsförsäkringsskyddet:

  • Obegränsad ersättning för skador och olycksfall.
  • Om du skulle råka ut för en allvarlig olycka täcker tilläggsförsäkringsskydd flyg och boende upp till 60 dagar för två av dina familjemedlemmar.
  • Bagage och egendomsförsäkringsskydd. Om ditt pass och visum skulle bli stulet eller om du skulle bli av med ditt bagage kan du få ersättning.
  • Reseersättning vid begravning. Om ett plötsligt dödsfall sker inom den närmsta familjen (mamma, pappa, syskon eller sambo) täcker försäkringsskydd din tur- och returbiljett för att du ska kunna närvara vid begravning.
  • 24-timmars assistans via gratisnummer.
  • Låg självrisk. Erikas försäkringsskydd är skräddarsydd för au pairer och självrisken ligger på $35 när du besöker en Aetna-läkare.
  • Stöd ifrån Cultural Care Au Pairs personal som fått utbildning i försäkringsskyddsvillkoren.

Sports and Adventuretillägg - Go wild!

Under tiden i USA kanske du vill delta i mer riskfyllda aktiviteter som normalt sett inte täcks av en vanlig försäkring. Det finns många spännande sporter och aktiviteter att prova i USA, och din LCC kommer säkert att organisera en del aktiviteter på era au pair-möten. Tror du att du kommer vilja prova på att åka wakeboard, forspaddla eller hoppa fallskärm? I så fall rekommenderar vi dig att signa upp för Erikas Sports and Adventuretilläggsskydd.

Erikas tilläggsförsäkringsskydd för den 13:e resemånaden

Efter att du jobbat som au pair under minst ett år så finns möjligheten att resa och upptäcka mer av USA. Glöm inte att din basförsäkringsskydd endast gäller medan du arbetar som au pair. Vill du resa din sista månad är det därför viktigt att du har ett extra skydd. Erikas tilläggsförsäkringsskydd för den 13:e månaden finns både med och utan Sports and Advent

Ansök nu! Anmälan till möte